Skip to main content

Stage Video en Editing

Stage Video en Editing

Volg je een opleiding in de richting van Creative Business (Media, Informatie en Communicatie), Marketing en/of Communicatie? Heb je ervaring met en een focus op video? En ben jij op zoek naar een creatieve stage waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen? Scroll dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met video! De ene dag film je voor een opdrachtgever, zorg je voor behind the scenes shots of maak je stockbeelden voor onze beeldbank. De andere dag edit je de shots zodat er een geslaagde video uitrolt die de klant positief verrast. Of je monteert een promotievideo voor onze eigen diensten. Af en toe maak je ook foto’s. Bijvoorbeeld voor behind the scenes materiaal. Het zou helemaal ideaal zijn als je ook (eenvoudige) animaties kan maken, want die komen regelmatig terug in onze producties.

Je vindt het leuk om van A tot Z mee te denken en mee te werken aan onze videoproducties. Dat betekent dat je ook bezig gaat met het schrijven van en creatief nadenken over formats en scripts. Programma’s als Final Cut Pro, After Effects, Photoshop en Illustrator zul je vaak open hebben staan.

Eigen inbreng en een hoge mate van professionaliteit vinden we zeer belangrijk. Uiteraard krijg je veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Dit ben jij...

 • Je volgt een bachelor studie in de richting van Creative Business, Marketing of Communicatie met een focus op video.
 • Je bent voor minimaal vier dagen in de week beschikbaar en hebt een flexibele werkhouding.

 • Je beheert de basis van diverse programma’s en hebt creatieve skills.

 • Je hebt een goed gevoel compositie en beeldtaal.

 • Je bent assertief en ziet waar kansen liggen.

 • Je bent in staat om crossmediaal te denken en te werken.

 • Je bent accuraat en hebt oog voor details.

 • Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig taken oppakken.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe ziet de stage eruit?

Je kan goed zelfstandig werken aan eigen projecten, maar bent ook in staat in teamverband te shinen. Je weet planningen voor jezelf te maken en deze net als de gezamenlijke planningen na te komen. Bovenal ben je een creatieve videospecialist die graag originele en authentieke video’s aflevert. Naast de werkzaamheden krijg je ook voldoende ruimte om aan schoolopdrachten te werken.

Video en foto

50%

Editing

35%

Voorbereiding en ondersteuning

15%

Het verhaal van stagiair Floris

Dit bieden wij...

 • Wij bieden studenten een leuke en uitdagende stageplaats voor minimaal 32 tot maximaal 36 uur in de week.
 • Start in september 2023 en in februari 2024.
 • In overleg is het mogelijk om deels thuis te werken.
 • Je gaat aan het werk voor interessante bedrijven en instellingen.
 • Je werkt met de modernste filmcamera’s en apparatuur.
 • We verzorgen elke dag een gezellige lunch.
 • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.
 • Je komt in een kleinschalig maar gezellig team (inclusief twee kantoorhonden die van jouw aandacht genieten).

Sander... wat vond jij er eigenlijk van?

Tijdens mijn stage heb ik veel ruimte gehad om mee te werken aan allerlei leuke projecten. Zowel voor de grote als de kleinere partners van Moekotte Media. Ik hielp mee met filmen, editen, schrijven van social media berichten, maken van foto’s en meer. Mijn stage was breed van opzet, waardoor ik zelf niet alle videoklussen kon oppakken. Vandaar dat deze vacature voor Stagiair(e) Video en Editing er nu is. Jij kan je energie en creativiteit dus goed kwijt in het maken van allerlei video’s. Van vlogs en hybride explainers tot promotievideo’s of corporate producties.
Ik heb Moekotte Media ervaren als een professioneel en warm bedrijf waar ik me goed kon ontwikkelen en waar ik mijn leerdoelen kon behalen. Al met al heb ik hier een drukke maar ook zeer leerzame stageperiode gehad. Als het aan mij ligt is stage lopen bij Moekotte Media dus echt een aanrader!

Sander KamphuisAllround Stagiair

Anoek liep stage bij Moekotte Media: “Door te observeren en gewoon te doen leer ik van mijn collega’s”

Moekotte Media is een kleinschalig bedrijf dat ontzettend snel groeit. Hierdoor had ik de verwachting dat ik kon meedraaien in meerdere projecten. Ook verwachtte ik meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht. Dit vind ik meer bij mezelf passen en dat geeft ook een fijne werksfeer. Of die verwachtingen ook zijn uitgekomen?

WIE ZIJN WIJ?

Moekotte Media staat voor authentieke, pakkende verhalen in creatieve uitingen. We werken resultaatgericht aan krachtige mediaproducties op basis van de vraag van onze klanten. We zijn een sparringpartner en het productiehuis voor video, animaties, fotografie en teksten.

Ontzorgen zit in ons DNA. Dat betekent dat we onze partners dát bieden waar ze naar op zoek zijn. We doen er alles aan om organisaties te doorgronden om zo de passende communicatiemiddelen te produceren. Waar een ander genoegen neemt met een goed verhaal, maken wij er een trending topic van. Passievol en écht.

Moekotte Media. Vertel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=6QXt25EbVJY

Is dit de stageplek die jij zoekt en denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Aarzel niet en reageer direct. Stuur je sollicitatie en cv naar info@moekottemedia.nl t.a.v. Dennis Moekotte