Skip to main content

Stage Marketing en Communicatie

Stage Marketing en Communicatie (hbo)

Volg je een opleiding in de richting van Creative Business, Commerciële Economie of Marketing en/of Communicatie? Ligt jouw passie bij creatieve communicatie? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen? Scroll dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met creatieve communicatie! De ene dag schrijf je een aantrekkelijke blogpost voor ons bedrijf, maak je social media posts voor klanten en werk je verder aan onze klantstrategie. De volgende dag update je onze social media kanalen, zoek je naar potentiële klanten, maak je een infographic, organiseer je een event of bereid je een pitch voor. Je vindt het leuk om met taal te spelen en overtuigend te communiceren. De hoofdmoot van je stage bestaat uit het bedenken en maken van allerhande crossmediale marketing- en communicatiemiddelen voor ons bedrijf en voor opdrachtgevers. Hiervoor gebruik je programma’s als InDesign, Illustrator, Photoshop, Word, Powerpoint. Het is een pré als je ook videobewerkingsprogramma’s zoals Final Cut en Première beheerst.

Eigen inbreng en een hoge mate van professionaliteit vinden we zeer belangrijk. Uiteraard krijg je veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Dit ben jij...

 • Je volgt een bachelor studie in de richting van Creative Business, Commerciële Economie, Journalistiek, Marketing of Communicatie (of een andere studie) met een focus op marketing en communicatie.
 • Je bent voor minimaal vier dagen in de week beschikbaar en hebt een flexibele werkhouding.

 • Je beheert de basis van diverse programma’s en hebt creatieve skills.

 • Je houdt van uitdaging en hebt snel door hoe de hazen lopen in organisaties.
 • Je krijgt meestal wat je wil. Dit door je overtuigende presentatie en communicatieskills.
 • Je bent in staat om crossmediaal te denken en te werken.
 • Voor scherpe, authentieke communicatiemiddelen zoals teksten, posters, flyers, social mediaberichten en meer, draai jij je hand niet om.
 • Samenwerken of zelfstandig werken is jou om het even, je kan het beide prima.
 • Als initiatiefrijk persoon ben jij vaak degene die een feestje organiseert of die een uitdaging aan gaat. Je ziet kansen en verbindt mensen en organisaties graag met elkaar.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe ziet de stage eruit?

Je kan goed zelfstandig werken aan eigen projecten, maar bent ook in staat in teamverband te shinen. Je weet planningen voor jezelf te maken en deze net als de gezamenlijke planningen na te komen. Bovenal ben je een creatieve marketing en communicatieprofessional die graag originele en authentieke marketing- en communicatiemiddelen aflevert. Naast de werkzaamheden krijg je ook voldoende ruimte om aan schoolopdrachten te werken.

Content maken (offline en online)

60%

Klantrelaties zoeken en onderhouden

25%

Voorbereiding en ondersteuning

15%

Dit bieden wij...

 • Wij bieden hbo-studenten een leuke en uitdagende stageplaats voor minimaal 32 tot maximaal 36 uur in de week.
 • Start in september 2023 en februari 2024.
 • In overleg is het mogelijk om deels thuis te werken.
 • Je gaat aan het werk voor interessante bedrijven en instellingen.
 • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.
 • We verzorgen elke dag een gezellige lunch.
 • Je komt in een kleinschalig maar gezellig team (inclusief twee kantoorhonden die van jouw aandacht genieten).

Stagiair Michiel vertelt...

Gedurende mijn stage bij Moekotte Media heb ik veel vrijheid gehad om dingen uit te proberen en mezelf te ontwikkelen. Daarnaast heb ik mee mogen werken aan veel toffe projecten. De ene dag stond ik op een event om mee te helpen met de voorbereiding en assistentie van een livestream of een aftermovie. De andere dag schreef ik een blog, maakte ik een post voor social media of zette ik een nieuwsbrief in elkaar. De diversiteit van projecten is iets wat ik echt geweldig vond tijdens mijn stageperiode. Ik heb me dan ook op geen moment verveeld. Er waren binnen het bedrijf genoeg marketing en communicatie taken om op te pakken. Soms stond ik zelf ook nog eens achter de camera. Ik heb mijn stageperiode als een drukke, maar zeer leerzame periode ervaren waar ik veel aan ga hebben in de toekomst! Ik heb Moekotte Media ervaren als een professioneel, creatief bedrijf waar ik me echt op mijn plek voel en ook ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen.
Ben jij op zoek naar een professionele stageplek waar je je creativiteit kwijt kan en veel leert over hoe het er echt aan toe gaat binnen een Creative Agency? Dan ben je in mijn ogen bij Moekotte Media zeker bij het juiste adres!

Michiel de RuiterStagiair Marketing & Communicatie

WIE ZIJN WIJ?

Moekotte Media staat voor authentieke, pakkende verhalen in creatieve uitingen. We werken resultaatgericht aan krachtige mediaproducties op basis van de vraag van onze klanten. We zijn een sparringpartner en het productiehuis voor video, animaties, fotografie en teksten.

Ontzorgen zit in ons DNA. Dat betekent dat we onze partners dát bieden waar ze naar op zoek zijn. We doen er alles aan om organisaties te doorgronden om zo de passende communicatiemiddelen te produceren. Waar een ander genoegen neemt met een goed verhaal, maken wij er een trending topic van. Passievol en écht.

Moekotte Media. Vertel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=6QXt25EbVJY
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Is dit de stageplek die jij zoekt en denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Aarzel niet en reageer direct. Stuur je sollicitatie en cv naar info@moekottemedia.nl t.a.v. Dennis Moekotte