Skip to main content

Stage Marketing en Communicatie

Stage Marketing en Communicatie (hbo)

Volg je een opleiding in de richting van Creative Business (Media, Informatie en Communicatie), Marketing en/of Communicatie? Ligt jouw passie bij creatieve communicatie? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen? Scroll dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met creatieve communicatie! De ene dag schrijf je een aantrekkelijke blogpost voor ons bedrijf, maak je social media posts voor klanten en werk je verder aan onze klantstrategie. De volgende dag update je onze social media kanalen, zoek je naar potentiële klanten, maak je een infographic, organiseer je een event of bereid je een pitch voor. Je vindt het leuk om met taal te spelen en overtuigend te communiceren. De hoofdmoot van je stage bestaat uit het bedenken en maken van allerhande crossmediale marketing- en communicatiemiddelen voor ons bedrijf en voor opdrachtgevers. Hiervoor gebruik je programma’s als InDesign, Illustrator, Photoshop, Word, Powerpoint. Het is een pré als je ook videobewerkingsprogramma’s zoals Final Cut en Première beheerst.

Eigen inbreng en een hoge mate van professionaliteit vinden we zeer belangrijk. Uiteraard krijg je veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Dit ben jij...

 • Je volgt een bachelor studie in de richting van Creative Business, Journalistiek, Marketing of Communicatie met een focus op marketing en communicatie.
 • Je bent voor minimaal vier dagen in de week beschikbaar en hebt een flexibele werkhouding.

 • Je beheert de basis van diverse programma’s en hebt creatieve skills.

 • Je houdt van uitdaging en hebt snel door hoe de hazen lopen in organisaties.
 • Je krijgt meestal wat je wil. Dit door je overtuigende presentatie en communicatieskills.
 • Je bent in staat om crossmediaal te denken en te werken.
 • Voor scherpe, authentieke communicatiemiddelen zoals teksten, posters, flyers, social mediaberichten en meer, draai jij je hand niet om.
 • Samenwerken of zelfstandig werken is jou om het even, je kan het beide prima.
 • Als initiatiefrijk persoon ben jij vaak degene die een feestje organiseert of die een uitdaging aan gaat. Je ziet kansen en verbindt mensen en organisaties graag met elkaar.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe ziet de stage eruit?

Je kan goed zelfstandig werken aan eigen projecten, maar bent ook in staat in teamverband te shinen. Je weet planningen voor jezelf te maken en deze net als de gezamenlijke planningen na te komen. Bovenal ben je een creatieve marketing en communicatieprofessional die graag originele en authentieke marketing- en communicatiemiddelen aflevert. Naast de werkzaamheden krijg je ook voldoende ruimte om aan schoolopdrachten te werken.

Content maken (offline en online)

60%

Klantrelaties zoeken en onderhouden

25%

Voorbereiding en ondersteuning

15%

Dit bieden wij...

 • Wij bieden hbo-studenten een leuke en uitdagende stageplaats voor minimaal 32 tot maximaal 36 uur in de week.
 • Start in september 2022 en in februari 2023.
 • In overleg is het mogelijk om deels thuis te werken.
 • Je gaat aan het werk voor interessante bedrijven en instellingen.
 • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.
 • Je komt in een kleinschalig maar gezellig team (inclusief twee kantoorhonden die van jouw aandacht genieten).

Sander... wat vond jij er eigenlijk van?

Tijdens mijn stage heb ik veel ruimte gehad om mee te werken aan allerlei leuke projecten. Zowel voor de grote als de kleinere partners van Moekotte Media. Ik hielp mee met filmen, editen, schrijven van social media berichten, maken van foto’s en meer. Mijn stage was breed van opzet, waardoor ik zelf niet alle marketing en communicatietaken kon oppakken. Vandaar dat deze vacature voor Stagiair(e) Marketing en Communicatie (hbo) er nu is. Jij kan je energie en creativiteit dus goed kwijt in het maken van allerlei communicatiemiddelen en vindt het leuk om bezig te zijn met communicatiestrategieën en -trajecten.
Ik heb Moekotte Media ervaren als een professioneel en warm bedrijf waar ik me goed kon ontwikkelen en waar ik mijn leerdoelen kon behalen. Al met al heb ik hier een drukke maar ook zeer leerzame stageperiode gehad. Als het aan mij ligt is stage lopen bij Moekotte Media dus echt een aanrader!

Sander KamphuisAllround Stagiair

WIE ZIJN WIJ?

Moekotte Media staat voor authentieke, pakkende verhalen in creatieve uitingen. We werken resultaatgericht aan krachtige mediaproducties op basis van de vraag van onze klanten. We zijn een sparringpartner en het productiehuis voor video, animaties, fotografie en teksten.

Ontzorgen zit in ons DNA. Dat betekent dat we onze partners dát bieden waar ze naar op zoek zijn. We doen er alles aan om organisaties te doorgronden om zo de passende communicatiemiddelen te produceren. Waar een ander genoegen neemt met een goed verhaal, maken wij er een trending topic van. Passievol en écht.

Moekotte Media. Vertel meer.

https://www.youtube.com/watch?v=6QXt25EbVJY

Is dit de stageplek die jij zoekt en denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Aarzel niet en reageer direct. Stuur je sollicitatie en cv naar info@moekottemedia.nl t.a.v. Dennis Moekotte