Skip to main content

Vlogs

Een vlog is een uitstekend communicatiemiddel om een kijkje in de keuken van jouw bedrijf of organisatie te geven. Vlogs zijn vaak zeer persoonlijk, waardoor je de kijker letterlijk mee neemt in jouw verhaal. Met een vlog creƫer je eerlijke en echte verhalen. Wij kunnen je ondersteunen in strategie, opname en montage van de vlog.

Een vlog geeft een kijkje in de keuken van jouw bedrijf of organisatie.

Onze werkwijze voor het maken van een promotievideo

Preproductie en projectmanagement; we bedenken een goede videostrategie, concept en aanpak.

De impact die jouw promotievideo maakt komt alleen goed uit de verf met een goed doordachte videostrategie. Komt jouw promotiefilm terecht op jouw website, in nieuwsbrieven of op sociale media? Of gebruik je de video ook tijdens presentaties, beurzen en evenementen? We kijken naar jouw doel, jouw doelgroep en waar de video terecht komt. Daarna schrijven we een script.

Daarnaast plannen we alles van a tot z. De planning en het script vormen een leidraad tijdens het filmproces. Dit zorgt ervoor dat je van tevoren een goed beeld krijgt hoe het eindproduct eruit gaat zien. Als we werken met een voice-over dan stellen we geschikte stemmen voor en briefen we de stemacteur. Ook kunnen we ondertiteling verzorgen in meerdere talen.

Productie: het is tijd om de promotiefilm te gaan filmen.

Op de afgesproken datum komen we met een filmcrew op jouw locatie. We kunnen op iedere gewenste locatie mooie opnames maken, bijvoorbeeld bij jou in het bedrijf, buiten of in een gehuurde studio. We denken mee in het proces en kijken filmtechnisch goed naar het beeld en de locatie. Is de werkplek bijvoorbeeld opgeruimd? Welke attributen hebben we in beeld en wat zijn de kledingvoorschriften?

Onze cameraman maakt gebruik van professionele filmapparatuur. Daarnaast houdt een producer of productieassistent het overzicht. Onze camera’s filmen in hoge kwaliteit en voor een interview maken wij gebruik van goede geluidsapparatuur en een professionele led-verlichtingsset. Hierdoor zijn alle producties verzekerd van topkwaliteit in 4K formaat.

Zodra we alle beelden hebben gefilmd kunnen we gaan editen.

Op de tijdlijn van ons montageprogramma kunnen we onze creativiteit kwijt. Naast de opgenomen shots kunnen we kiezen om muziek, titels, animaties en overgangen toe te voegen aan de video. Ook kunnen we het eindproduct opleveren in meerdere bestandsformaten. Wij vinden kwaliteit en klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom kun je gebruik maken van correctierondes zodat je een uitstekende videoproductie krijgt aangeleverd.

Na een feedbackronde krijgt jouw video al een definitieve vorm. Beeld- en kleurcorrecties zorgen voor de kers op de taart. Indien gewenst voegen we ondertiteling toe. Het eindproduct krijg je geleverd via een downloadlink en als extra dienst slaan we alle ruwe beelden over jouw bedrijf op in ons archief. Zo zijn we flexibel om beelden te hergebruiken bij een eventuele volgende videoproductie.

Gefeliciteerd Dennis! Jouw flexibiliteit en rustige professionele houding bij het draaien van de promotiefilm hebben tot een mooi resultaat geleid. Erg tof om dit van begin tot eind met je te mogen "meedraaien".

Amy EuvermanDocent, ROC van Twente

#PROMOTIEFILM

Kunnen we jou helpen met een promotiefilm?