Wervingsvideo voor nieuwe studenten van de opleiding Pedicure.

Stap binnen in de wereld van schoonheid, zorg en wellness! We zijn verheugd om onze nieuwste samenwerking met het ROC van Twente te presenteren: een inspirerende wervingsvideo voor de gloednieuwe Pedicure-opleiding voor zij-instromers, die vanaf 2024 wordt aangeboden. Hoe komen we tot het eindresultaat van dit project? Na een brainstormsessie met ROC van Twente hebben we de doelgroep geanalyseerd en hier een verhaallijn en het script omheen gebouwd. Door middel van storytelling voegen we een stukje emotie toe. Vervolgens hebben we de opnames verzorgd om een video te creëren die perfect aansluit bij de behoeften van potentiële studenten.

Onze wervingsvideo belicht niet alleen de professionele aspecten van het vak, maar legt ook de nadruk op de buitengewone kansen die deze opleiding biedt aan zij-instromers. De opleiding Pedicure biedt na afronden namelijk veel kansen op een baan. Daarnaast was het van belang om de nieuwe faciliteiten binnen het ROC van Twente zoals de wellnesssalon goed vast te leggen.

Bij Moekotte Media geloven we in de kracht van verhalen, en we zijn er trots op dat we samen met het ROC van Twente dit verhaal van groei, kansen en transformatie kunnen vertellen.

 

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Voice-over
  • Edit

Het resultaat

Laat ook een energieke promotievideo maken!