Krachtige massage guns voor ontspanning, sporters en professioneel gebruik

STAIRCK Muscle Care is een jong Nederlands merk dat zich richt op het verbeteren van de spierkwaliteit van sporters en niet-sporters. STAIRCK vroeg ons mee te denken over een juiste marketingstrategie om de massageguns aan de man te brengen.

Wij stelden voor om een drietal animaties te maken van de verschillende producten van STAIRCK, waaronder een header video voor hun nieuwe website. Daarnaast leverden we ‘roterende’ video’s voor gebruik in de webshop.

Client

Partner

Scope

  • Concept
  • Strategie
  • 3D Animaties

Het resultaat

STAIRCK Mini

De STAIRCK Mini is de kleine telg uit de familie. Geschikt voor consumenten. Compact, stil en robuust. De animatie toont op een stoere manier de functionaliteiten van de STAIRCK Mini.

Header video

Onderdeel van de marketingstrategie is een nieuwe website. Om het product gelijk goed te tonen hebben wij een header video geanimeerd. De header video bevat de twee producten van STAIRCK, namelijk de Mini en de Pro Elite.

STAIRCK Pro

Met de Pro Elite maakt iedere fitnessfanaat zijn of haar spieren los en soepel. Geschikt voor fanatieke sporters die intensief met hun lijf bezig zijn. Ook voor de Pro Elite maakten wij een stoere animatie.

“Professioneel maatwerk op het hoogste niveau. De visualisatie van onze wensen is perfect vertaald door een ervaren en kundig team. Door de korte communicatielijnen was het een prettige en persoonlijke samenwerking. Ik vertrouw mijn toekomstige media opdrachten volledig toe aan Moekotte Media!”

Nick EisingCEO, STAIRCK Muscle Care

Moekotte Media is trotse
mediapartner van STAIRCK Muscle Care