Een enthousiaste promotievideo om de opleiding te promoten.

Binnen de opleiding Facilitair Leidinggevende van ROC van Twente leren studente alles omtrent het facilitair bedrijf. Na de opleiding komen de studenten in allerlei bedrijven en organisaties terecht, waar ze zich richten op bijvoorbeeld de inrichting en het onderhoud van gebouwen, relatie- en inkoopbeheer tot aan logistieke werkzaamheden.

 

ROC van Twente wilde een korte promotievideo om de opleiding te promoten. Wij ontwikkelden een format voor deze promotievideo, gericht op jonge studiezoekers. Het doel is om ze te informeren over, en te overtuigen van de opleiding Facilitair Leidinggevende.

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • 2D animaties

Het resultaat

De doelgroep bestaat uit jonge studiezoekers in de leeftijd van 15 en 16 jaar. We wisten dat we rekening moesten houden met deze leeftijdsgroep en hun belevingswereld. We bedachten een format voor een flitsende promotievideo. We portretteerden de studenten als ‘helden’ van de opleiding, met veel ambitie, drive en zelfvertrouwen. Deze studenten vertellen in korte kreten waarom de opleiding de goede keuze is in de volgende stap van hun leven. De video kenmerkt zich door een vlotte montage waar enthousiasme en inspiratie vanaf straalt.

“Gefeliciteerd Dennis! Jouw flexibiliteit en rustige professionele houding bij het draaien van de opleidingsfilm hebben tot een mooi resultaat geleid. Erg tof om dit van begin tot eind met je te mogen "meedraaien".”

Amy EuvermanDocent, ROC van Twente

Ook een flitsende promotievideo laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!