Are you ready to robotize your future?

Het lectoraat Mechatronica van Hogeschool Saxion werkt aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en systemen. Alle onderzoeksactiviteiten zijn vraaggestuurd, gericht op toegepaste robotica, mechatronica en kunstmatige intelligentie. Met de nadruk op Technology Readiness Levels 4 tot 7, verbindt het lectoraat de wetenschappelijke wereld met innovatieve bedrijven en instellingen.

De samenwerkingspartners zijn universiteiten (TRL 1 t/m 4), en bedrijven (TRL 8-9). Moekotte Media produceerde een nieuwe corporate film met als doel de samenwerkingspartners te overtuigen van de toegevoegde waarde van het lectoraat.

In oktober 2023 kreeg het lectoraat een nieuwe naam: SMART Mechatronics and Robotics. Het was dus nodig de gemaakte corporate video een update te geven. Verder hebben we ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan een jubileumvideo gemaakt waarin hoofdrolspelers van het eerste uur terugblikken op 10 jaar Mechatronica. Ook produceerden we een aftermovie en leverden we fotografie van het feestelijke event.

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • Animatie
  • Voice-over
  • Ondertiteling
  • Fotografie
  • Thumbnails

Het resultaat

Onze opdracht was helder: vertel in duidelijke taal wie wij zijn en wat wij doen. Na een brainstormsessie met het lectoraat gingen we aan de slag met het format en het script. We bedachten dat we volgens de TRL niveau’s waarin het lectoraat opereert, de video wilden vormgeven. Het lectoraat vormt de brug tussen de universiteiten en tussen technische bedrijven. Elke TRL wordt chronologisch benaderd en de positie van het lectoraat in de innovatieketen wordt hierbij duidelijk. We starten bij TRL 4. Alle beelden zijn opgenomen bij het lectoraat in Enschede. We sluiten af met een voorbeeld uit het bedrijfsleven (TRL9). Hiervoor hebben we gefilmd bij Timmerije in Neede. Daarnaast hebben we een aantal animaties vormgegeven die de corporate video ondersteunen. Deze kunnen ook los gebruikt worden tijdens presentaties. 

Animaties

Netwerkpartners

Deze animatie komt terug in de corporate film en wordt ook los gebruikt, bijvoorbeeld tijdens presentaties.

Halve cirkels

Een animatie om te laten zien in welke sectoren en application domains het lectoraat opereert.

Jubileumvideo

Aftermovie 10 jaar Mechatronica

“Moekotte Media is een team van creatieve, energieke en dynamische professionals. Ze staan altijd klaar om de klant te faciliteren om hun idee naar impactvolle en blijvende visuele media te vertalen. Ze zijn erg flexibel en brengen zelfs last minute wijzigingen aan totdat de klant volledig tevreden is. Bovendien zijn ze heel aardige mensen om mee samen te werken.

Ik vind het fijn dat alle mensen die ik Moekotte Media heb aanbevolen, dezelfde ervaringen hebben als ik.”

Abeje Y. MershaProfessor Unmanned Robotic Systems - Saxion

Een krachtige corporate video laten ontwikkelen voor jouw bedrijf?