Met deze video maakt M-Pact impact!

Door het leggen van verbindingen tussen mensen, bedrijven en instellingen faciliteert M-Pact groei die anders niet van de grond komt. M-Pact streeft er naar om een positieve impact te hebben op mensen en organisaties. De kracht van de stad en haar mensen ontwikkelen en versterken is het hoofddoel van de organisatie.

 

Dat doet M-Pact door een netwerkfunctie te vervullen, door mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling en door organisaties te matchen aan deze mensen. Om de organisatie en haar doelstellingen zichtbaar te maken voor alle Enschedeërs, is ons gevraagd een corporate film te produceren. Met deze video maakt M-Pact impact!

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • Animatie
  • Voice-over
  • Ondertiteling

Het resultaat

De film straalt openheid, kracht en samenwerking uit. We maken gebruik van sprekende beelden met een krachtige voice-over die in korte zinnen vat voor welke waardes M-Pact staat. We gebruiken storytelling om te laten zien dat je in alle fases van je leven baat kan hebben bij M-Pact. In het begin van de film zie je jongeren op zoek naar zichzelf. M-Pact kan ondersteunen, bijvoorbeeld door het bieden van vrijwilligerswerk. Vervolgens groeien jongeren op tot jong volwassenen.  Zij hebben een groeigesprek met een professional. Jongvolwassenen zijn vaak op zoek naar wie ze zijn en wat ze willen. Na die fase zijn het volwassenen met een gezin die ook iets terug willen doen voor de maatschappij. De film sluit symbolisch af met een overlegsituatie tussen de medewerkers van M-Pact. Dit staat gelijk aan het bouwen aan de kracht van de inwoners van Enschede. M-Pact maakt maatschappelijke impact.

 

“Wij hebben bewust voor de tweede keer voor Moekotte Media gekozen, omdat ze voor ons en voor de stad Enschede een begrip zijn. Na de eerste film over het Huis voor Taal & Meedoen, besloten we om onze organisatie goed in beeld te laten brengen door middel van storytelling in een corporate video. Een spannende en voor ons nieuwe manier om ons verhaal te vertellen. Dennis, Rens en de collega’s zijn professioneel, creatief, flexibel, klantvriendelijk en meedenkend aan het werk gegaan. Vanaf de aanvraag, het eindproduct tot en met de nazorg hebben wij nauw samengewerkt en zijn wij ontzettend blij met en ook trots op de samenwerking. Het eindresultaat is gewoon geweldig. Kort samengevat: Moekotte Media heeft ons een stukje verder gebracht om aan de kracht van Enschede te werken. De mensen! Dank jullie wel!”

Jorgos EvenMarketing & Communicatie - M-Pact

Cinematic storytelling ook inzetten voor jouw bedrijfsfilm?