Innovatief keramisch materiaal dat tegelijkertijd sterk en flexibel is

Traditioneel keramiek is stijf en bros, waardoor hun toepassingen worden beperkt. Flexiramics ontwikkelde een revolutionaire technologie waardoor producten kunnen worden gemaakt die de unieke eigenschappen hebben dat ze tegelijkertijd puur keramiek maar ook flexibel zijn. 

Het Enschedese bedrijf heeft sinds 2021 een nieuwe naam en vroeg ons een nieuwe corporate video te maken waarin alle aspecten van het bedrijf naar voren komen. Daarnaast hebben wij een langere video gemaakt die gebruikt is voor de aanvraag van een subsidie, waarin dieper wordt ingegaan op de corporate story.

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • 2D animaties
  • Voice-over
  • Ondertiteling

Het resultaat

We vertellen het verhaal van Flexiramics door middel van een voice-over, afgewisseld met korte interviews met medewerkers van het bedrijf. Daarnaast hebben we sfeerbeelden van het bedrijf, medewerkers en de technologie gemaakt. Door een krappe deadline hebben we snel moeten schakelen. Binnen no-time hebben we super heldere, informerende corporate video gemaakt die gebruikt kan worden voor de website, op social media, of tijdens presentaties, conferenties en workshops. Alle onderdelen zoals planning, script, filmen, voice-over, montage en ondertiteling kwamen bij elkaar tot deze informatieve en strakke bedrijfsfilm.

“We zijn zeer blij en tevreden met de professionele kwaliteit die Dennis en zijn collega's hebben geleverd. We hadden behoefte aan beeldmateriaal voor een subsidieaanvraag gekoppeld aan een algemene bedrijfsvideo. Omdat de vraag laat binnenkwam was er een behoorlijke mate van flexibiliteit gevraagd. Op basis van een vooraf duidelijk plan en script hebben we het eindproduct in korte tijd geleverd kunnen krijgen. Voor ons duidelijk wat wij moesten doen en Moekotte Media leverde tussentijds volgens planning de zaken aan die we moesten beoordelen. Al met al goed samengewerkt en daarmee een tevreden klant. Meer dan voor herhaling vatbaar!”

Bas KerkwijkCOO, Flexiramics

Ben je op zoek naar een toffe bedrijfsfilm zoals Flexiramics? Wij gaan graag met je in gesprek!