Nederland moet in 2050 volledig circulair zijn

Het Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie van Saxion bestaat anderhalf jaar. In die tijd heeft het Fieldlab heel wat successen behaald. Want Nederland moet in 2050 circulair zijn.

Tijdens de opening in 2020 is ons gevraagd een video te maken en nu anderhalf jaar later maken we de balans op. Hoe staat het Fieldlab ervoor en waar gaat het Fieldlab heen? In opdracht van Saxion produceerden we een informatieve video over Fieldlab CIM.

Client

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • Voice-over
  • Ondertiteling

Het resultaat

Het Fieldlab CIM helpt bedrijven met circulair ondernemen. Al veel stappen zijn gezet met diverse bedrijven en kennispartners in de regio. In deze video hebben we enkele samenwerkingen uitgelicht en laten we zien op welke manier het Fieldlab samenwerkt met het bedrijfsleven. Het verhaal wordt verteld door een voice-over en interviews ondersteunen dit verhaal. Daarnaast hebben we mooie beelden gemaakt op locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Voor de interviews maakten we gebruik van onze automatische slider, dat zorgt voor een dynamisch beeld.

“Moekotte Media heeft voor ons jaarevent een mooie, heldere video ontwikkeld. Ik kijk terug op een energieke samenwerking. Dennis en Rens zijn erg gemotiveerd, hebben verstand van zaken en komen met veel nieuwe, toepasbare idee├źn en aanvullingen voor zowel het script als op de set zelf. Met als resultaat een video die wij met trots konden presenteren op het event en andere digitale kanalen.”

Elsa OosterhoffCommunicatie Fieldlab CIM - Saxion

Een informatieve video nodig? Met of zonder interviews? We denken graag mee!