Een eervolle opdracht voor Crematoria Twente

Crematoria Twente wil van betekenis zijn. De prachtige locaties met uitzicht vanuit de aula’s op de natuur zijn de visitekaartjes van de crematoria in Enschede, Borne en Oldenzaal. Wat kun je verwachten als je een uitvaart bij Crematoria Twente bijwoont en het crematorium bezoekt? Voor veel mensen is het antwoord op deze vraag niet vanzelfsprekend. Welke sfeer ademen de locaties uit? Waar kun je als nabestaande of belangstellende parkeren? Waar ga je naar binnen en waar moet je verder rekening mee houden?

 

Crematoria Twente heeft ons gevraagd om van de locaties Borne en Oldenzaal diverse sfeerimpressies te maken. Zo kunnen mensen vanuit huis kennis maken met de locaties en zijn ze goed geïnformeerd als ze het crematorium komen bezoeken. We gingen de uitdaging graag aan om dit op een persoonlijke en waardige manier in beeld te brengen. Door de video’s krijgen familie en belangstellenden een goede impressie van de locaties. We zijn erg trots op deze eervolle opdracht!

Client

Partner

Scope

  • Concept
  • Script
  • Opnames
  • Edit
  • Voice-over

Het resultaat

Moekotte Media produceerde een zestal video’s voor Crematoria Twente. De video’s zijn geplaatst op de website van Crematoria Twente en worden in nieuwsbrieven voor de doelgroep verspreid. Voor elke doelgroep hebben we een andere insteek bedacht. Zo is er een informatieve sfeervideo voor nabestaanden van de locaties Borne en Oldenzaal. Voor overige familieleden en belangstellenden is er een andere video opgenomen, omdat zij een andere klantreis doorlopen. Nabestaanden die komen voor het gesprek over de asbestemming krijgen ook een op hun afgestemde video te zien. Door middel van deze korte en informatieve video’s ondersteunen we de bovengenoemde doelgroepen bij hun bezoek aan het crematorium.

 

Nabestaanden – Oldenzaal

Belangstellenden – Oldenzaal

Asbestemming – Oldenzaal

Nabestaanden – Borne

Belangstellenden – Borne

Asbestemming – Borne

“Crematoria Twente heeft met veel genoegen en plezier samengewerkt met Moekotte Media. Dennis en Rens hebben prettig met ons meegedacht in het opstellen van een goed script. Hun geduld en aandacht voor de details op de draaidagen was prettig en constructief. Ze voelden goed aan wat er voor ons belangrijk is. We zijn tevreden over het resultaat. Door de mooie video’s is het voor onze gasten - die vaak voor het eerst komen op onze locaties in Oldenzaal en Borne - makkelijker om de weg naar Crematoria Twente te vinden.”

Harriët TomassenDirecteur‑Bestuurder - Crematoria Twente

Cinematic storytelling ook inzetten voor jouw bedrijfsfilm?