How it’s made voor Bons en Evers Group

Bons & Evers is gespecialiseerd in het warmpersen en bewerken van messing, koper- en aluminiumlegeringen. In de productiefaciliteit in Borne worden deze warmpersdelen vakkundig gemaakt door een groep enthousiaste medewerkers.

Maar hoe gaat dit in z’n werk? Om de productieprocessen en expertise van Bons & Evers te laten zien is ons door partner Dtch. Digitals gevraagd een ‘how it’s made’ video te maken.

Client

Partner

Scope

  • Script
  • Filmopnames
  • Edit
  • Voice-over
  • Graphics pakket 2d animatie
  • Fotografie

Het resultaat

In deze video volgt de klant de verschillende stappen die worden doorlopen wanneer de klant Bons & Evers inschakelt als leverancier voor hot forging projecten. De video bestaat uit 4 losse onderdelen (4 video-onderdelen ‘hot forging’, ‘machining’, ‘engineering’ en ‘quality check’) die apart worden ingezet maar die samen ook één geheel (1 video) vormen.

Een goede video heeft passende grafische vormgeving nodig

Motion graphics design op basis van huisstijlrichtlijnen Bons en Evers.

Intro animatie

Deze intro animatie wordt gebruikt aan het begin van de video. We hebben ook alternatieve intro’s gemaakt voor de 4 video-onderdelen ‘hot forging’, ‘machining’, ‘engineering’ en ‘quality check’.

Lower Third

Titelbalkjes met naam en functiemogelijkheden voor videoprojecten voor Bons en Evers.

Transition

Een beeldovergang voor videoprojecten van Bons en Evers.

Zakelijke fotografie

Nadat we dit project succesvol hebben afgerond zijn we opnieuw benaderd. Dit keer voor het leveren van professionele fotografie voor de nieuwe website van Bons en Evers. We maakten mooie portretten van medewerkers bij de frontoffice en in de productiehallen. Daarnaast fotografeerden ook de verschillende producten van Bons en Evers voor een wit scherm. De achtergrond hebben we vervolgens weggehaald zodat de productfoto’s op een transparante achtergrond krijgen. Op die manier kunnen de productfoto’s voor verschillende doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld op de website of in flyers en promotiemateriaal.

Ook een 'how it's made' nodig? Neem contact op!