Skip to main content
Wij zijn Moekotte Media

Ons verhaal

Creatieve verhalenvertellers.

Sinds mensenheugenis vertellen we elkaar verhalen. Verhalen zoals mythes, sagen en legenden. Verhalen over sprookjes, de alledaagse belevenissen en over dromen over een verre toekomst. We vertellen deze verhalen om geschiedenis en levenslessen door te geven. Om je aan het denken te zetten. Om je te inspireren of te motiveren. Om in te kunnen verzanden of om er hoop en kracht uit te halen.

Onze Passie.

Sinds 2011 vertellen wij graag verhalen. Dit doen we door middel van content zoals video, foto, audio en tekst. Van bedrijfsfilms tot informatieve video’s, promotievideo’s, registraties, vlogs, aftermovies, journalistieke nieuwsitems, social media content tot hybride explainers en animaties. We maken het allemaal.

Onze Filosofie.

Wij geloven in échte verhalen. Producties die informeren, ontroeren en blijven hangen. We hechten veel waarde aan beeldkwaliteit en het inspirerende gevoel dat een video moet overbrengen. Waar we ons in onderscheiden is dat we in een gemengd team met generalisten en specialisten veel voor elkaar krijgen. Daardoor zijn de lijnen kort, zijn we flexibel inzetbaar en krijgen we de klus in no-time geklaard. Het liefst gaan we voor samenwerkingen voor lange termijn. Dat partners ons werk weten te waarderen blijkt uit het feit dat we sinds 2013 preferred supplier zijn van de Universiteit Twente en herhaaldelijk opdrachten voor Saxion mogen uitvoeren.

Interview voor de camera van Moekotte Media

Ons Motto.

Wat de boodschap in jouw verhaal ook is, deze moet op een zo helder mogelijke manier overkomen. Maar hoe vertaal je dat naar een passend mediaproduct? Vooraf stellen we een aantal vragen. We kijken voor welke doelgroep we de content maken, wat het doel is van het mediaproduct en wat je graag wilt vertellen. Op basis daarvan bepalen we in welke vorm we jouw boodschap het best bij jouw doelgroep laten landen. Tijdens het hele proces denken we van a tot z mee. Daarmee willen we het jou als partner zo eenvoudig mogelijk maken. Ons motto is dan ook: inspireren en ontzorgen.

https://www.youtube.com/watch?v=6QXt25EbVJY

Ons team bestaat uit een breed netwerk van creatievelingen.

Dennis Moekotte

Creative Director, Founder

Rens Weustink

Creative Producer

Femke Oosterhuis

Intern Video & Edit

Siebe Aalvink

Intern Video & Edit

Marre Alberink

Accountmanager

Mandy Eising

Photographer

Joeri Clason

Motion Designer

Sander Kamphuis

Visual Storyteller

Floris de Ruiter

Visual Storyteller

Ewald Geerdink

Photographer

Michiel de Ruiter

Visual Storyteller

Daniël Plantinga

Production Assistant

Onze partners.

Nu je ons verhaal kent zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal!