Skip to main content

Contentmarketing

Tegenwoordig hoeven wij jou niet meer te vertellen dat je zichtbaar moet zijn online en op sociale media. Daar ben je je wel van bewust. Maar door gebrek aan tijd en kennis kan het opzetten van een eigen contentstrategie en het uitvoeren daarvan een enorme opgave zijn. Aan de hand van jouw doelen en wensen gaan wij voor jou aan de slag. Wij maken die content voor je! En daarbij ontzorgen wij ook.

Contentstrategie, beheer en creatie

Goede content maken kost tijd en is een vak apart. Het is logisch dat dit een drempel kan zijn om te beginnen met contentmarketing. Als je content uitbesteedt aan ons dan gaan wij voor je aan de slag met het schrijven en plaatsen van relevante content op jouw social media kanalen of website. Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube? Het is maar net op welk social media kanaal jouw doelgroep zich begeeft.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en een goede contentstrategie is maatwerk. Voor een sterker merk en een betere vindbaarheid kunnen wij je helpen met onder andere:

Content Marketing Strategie
Social Media Content
Copywriting
Video Content Marketing

Welke content maken wij dan?

Social media content
Infographics
Fotografie
Persberichten
Artikelen
Eindredactie
Podcasts

Interviews
Campagneteksten
Voice-overs
Video’s
Explainers
Webteksten
Animaties

Hoe creƫren wij jouw content?

In de eerste gesprekken brengen we samen met jou in kaart waar jouw behoeftes voor content liggen. We bouwen aan een contentstrategie. Wie ben jij of wie zijn jullie? Wie is jullie doelgroep en wat zijn jullie doelen? Wat kan relevante content zijn die jouw volgens willen lezen of zien? Wat wil je het komende jaar bereiken? Wat is de frequentie waarop we content gaan plaatsen? Op welke manier spreek jij jouw doelgroep aan? Allemaal relevante vragen om de strategie te bepalen waarna we jouw content kunnen gaan maken.

Aan de slag!

Het is belangrijk om de gestelde vragen eerst te onderzoeken, want we willen immers dat jouw doelgroep relevante content krijgt en jouw doel bereikt wordt. We leren jou en jouw organisatie dus eerst goed kennen. En jouw doelgroep. Daarna komen we met een contentplan. Als de strategie is uitgekiend kunnen we voor jou aan de slag en beginnen we met content creatie! Ook bewaken we de voortgang.

#CONTENTMARKETING #CONTENTBEHEER #CONTENTCREATIE #CONTENTSTRATEGIE

Handjes nodig bij het maken van content? Wij ontzorgen jou door het opstellen van een contentstrategie, door contentbeheer en contentcreatie.