Skip to main content

Corporate video

Een corporate video of bedrijfsfilm is het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Logisch dat je goed voor de dag wilt komen richting potentiële klanten en opdrachtgevers. Wij helpen je met het maken van een video die past bij jouw bedrijf, die blijft hangen en waar je de doelstellingen mee gaat halen.

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van jouw organisatie.

Hoe maken wij een video?

Bekijk de uitleganimatie over onze werkwijze

Onze werkwijze voor het maken van een bedrijfsfilm

Preproductie en projectmanagement; een goede voorbereiding is het halve werk.

Komt jouw corporate video over jouw bedrijf terecht op jouw website? Wellicht ook op social media? Of gebruik je de video ook tijdens presentaties, beurzen en evenementen? We kijken eerst goed wat jouw doel is, wie jouw doelgroep is en op welk platform de video wordt ingezet. Voor we beginnen met filmen vertalen wij jouw wensen in een op maat gemaakt script.

Daarnaast stellen we een planning op. De planning en het script vormen een leidraad tijdens het filmproces en zorgen ervoor dat je van tevoren een goed beeld krijgt hoe het eindproduct eruit gaat zien. Als er een voice-over gewenst is, stellen we geschikte stemmen voor en briefen we de voice-over. Ook kunnen we ondertiteling verzorgen in meerdere talen.

Productie: we maken mooie beelden van jouw organisatie.

We kunnen aan de slag! Op de afgesproken datum gaan we op pad om mooie beelden op te nemen. Bij iedere productie werken wij met een vaste crew aan freelancers en maken we gebruik van de meest professionele apparatuur.

Onze camera’s filmen in 4K kwaliteit en voor een interview maken wij gebruik van goede geluidsapparatuur en een professionele led-verlichtingsset. Hierdoor zijn alle producties verzekerd van topkwaliteit in 4K formaat.

Zodra we alle beelden hebben gefilmd kunnen we gaan editen.

Op de tijdlijn van ons montageprogramma kunnen we onze creativiteit kwijt. Naast de opgenomen shots kunnen we kiezen om muziek, titels, animaties en overgangen toe te voegen aan de video. Ook kunnen we het eindproduct opleveren in meerdere bestandsformaten zoals mp4 en mov. Bij ons staan kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel. Daarom kun je gebruik maken van correctierondes zodat je een uitstekende videoproductie krijgt aangeleverd.

Ook is dit de fase waarin we de ruwe beelden door middel van kleur- en beeldcorrecties omvormen tot gave cinematografische beelden. Indien gewenst voegen we ondertiteling toe. Het eindproduct wordt geleverd via WeTransfer en als extra dienst slaan we alle ruwe beelden over jouw bedrijf op in ons archief. Zo zijn we flexibel om beelden te hergebruiken bij een eventuele volgende productie.

We zijn zeer blij en tevreden met de professionele kwaliteit die Moekotte Media heeft geleverd. Omdat de vraag voor een bedrijfsvideo laat binnenkwam was er een behoorlijke mate van flexibiliteit gevraagd. Met een duidelijk plan en script hebben we het eindproduct in korte tijd geleverd kunnen krijgen. Al met al goed samengewerkt en daarmee een tevreden klant.

Bas KerkwijkCOO, Flexiramics

#CORPORATEVIDEO #BEDRIJFSFILM

Kunnen we jou helpen met een corporate video?

√ Gratis adviesgesprek
√ Duidelijke prijzen
√ Vandaag al reactie