Promotievideo Enschede

Een rondleiding door de labs van Saxion

Een rondleiding door de labs

Promotievideo
Promotievideo Saxion Lectoraat Mechatronica


Robotics Systems Engineering
We maken vaker mooie video's voor Saxion University of Applied Sciences. Dit keer een promotievideo over de faciliteiten van de nieuwe masteropleiding Robotics Systems Engineering, van de Mechatronics Research Group, waarbij we van begin tot eind werken aan een goed verhaal, mooie beelden en de juiste sfeer.

Onze aanpak:
In samenwerking met de communicatieadviseurs van Saxion hebben we het doel van de video bepaald, de doelgroep vastgesteld en een filmscript opgesteld. Op basis van dit filmscript hebben we de beelden opgenomen en de montage gemaakt. De voice-over is een native speaker uit Engeland. De interviews zijn opgenomen met twee camera's waarvan 1 op onze slider is bevestigd. Zo krijgen we een dynamisch beeld wat interessant blijft om naar te kijken.
 
Hoe kunnen we jou helpen met het maken van de juiste videocontent?

Laat het ons weten
 
 
 

 

 

Gedichtenfilms Dichters in Enschede

Gedichtenvideo's Dichters in Enschede

Gedichtenvideo's Dichters in Enschede

Promotievideo's
Regine Hilhorst - Met

Margót Veldhuizen - Naoorlogs

Ernst Bergboer - Snippers

Sarah Vegter - Op het Perron

Bram Geerlings
Moes Wagenaar - Ontsnapping
Jos Eertink - Lege Zaal
Stefanie van Tuinen - De Mei van Enschede
Gedichtendag 2021
In aanloop naar Gedichtendag 2021 vroeg Dichters in Enschede ons een aantal gedichtenvideo's op te nemen ter promotie van hun eigen gedichten. Dichters in Enschede is een dichterscollectief bestaande uit Jos Eertink, Regine Hilhorst, Stéfanie van Tuinen, Bram Geerlings, Ernst Bergboer, Margót Veldhuizen, Moes Wagenaar en junior dichter Sarah Vegter. Wat hen bindt is de liefde voor poëzie, die – hoe verschillend ook – gezien, gehoord en gelezen mag worden. Iedere dichter koos zijn of haar eigen gedicht. Vervolgens hebben wij deze op beeld vastgelegd, in de hoop een stukje creativiteit en inspiratie over te kunnen brengen aan de kijker. De video's zijn ingezet op de social media kanalen van de DIEdichters. 
 
Heb jij een video nodig? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact
 
 
 

 

 

Teaser voor TPRC

#TPRCminds

Teaser #TPRCminds

Teaser
De mensen achter TPRC


Thermoplastic composites Research Center bestaat 10 jaar. Het succes van TPRC is te danken aan de onderzoekers die elke dag werken aan baanbrekende technologieën. In de serie #TPRCminds worden de mensen achter TPRC op de voorgrond gezet. Voor TPRC maakten wij deze teaser over TPRC'er Jeroen Houwers, als ondersteuning bij het volledige verhaal over Jeroen. Dat verhaal is te lezen op de website van TPRC. De teaser kun je hiernaast bekijken.

 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Promotievideo Enschede

Fieldlab CIM

Promotiefilm Fieldlab CIM

Promotiefilm
Promotiefilm Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie


Informatief en innovatief
Saxion opent het Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie. Ons is gevraagd om voor de feestelijke opening een informatieve promotiefilm te maken over dit nieuwe Fieldlab gericht op verschillende doelgroepen in de maakindustrie. Na het schrijven van het script en het uitwerken van de voice-over tekst zijn we begonnen met het filmen van de beelden in de verschillende laboratoria van Saxion.

In de labs voor Kunststoffen, Textiel, Energie, Water en mineralen, Bouwmaterialen, Productdesign, Regio-ontwikkeling en Businesmodellen, werken onderzoekers en studenten in opdracht van bedrijven aan concrete oplossingen voor de maakindustrie. Dit als doel om in 2050 een circulaire economie te hebben.

Client: Saxion University of Applied Sciences
Production Company: Moekotte Media Videoproducties
Cinematography: Dennis Moekotte
Production Assistent: Rens Weustink
Voice-over: Anne Hurenkamp
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Promotievideo Enschede

Wervingsfilm ROC van Twente

Wervingsfilm ROC van Twente

Promotiefilm
Wervingsfilm over de opleiding Facilitair Leidinggevende


Nieuwe opleidingsfilm voor ROC van Twente
Het ROC van Twente biedt de opleiding Facilitair Leidinggevende BOL/4 aan. Binnen de opleiding leren studenten alles omtrent het facilitair bedrijf. De vorige opleidingsfilm om nieuwe studenten te werven was alweer een paar jaar oud. Aan ons de vraag om met een fris concept te komen gericht op jongeren in de leeftijd van 15 en 16 jaar.

Onze aanpak:
Het doel van de video is om toekomstige leerlingen te informeren, te enthousiasmeren en te overtuigen om de opleiding Facilitair Leidinggevende aan het ROC van Twente te volgen. Om de doelgroep aan te spreken hebben wij gekozen voor een frisse en vlotte film waarbij we de studenten portretteren als 'helden'. In het script hebben we een vijftal onderwerpen aangedragen die belangrijk zijn voor de opleiding: organisatietalent, communicatief sterk, weten van aanpakken, gastvrijheid en doorleren. Deze onderwerpen worden in de film uitgediept door vijf studenten die de hoofdrol hebben. Na het zien van de promotiefilm heeft de toekomstige student een goed beeld van de opleiding en de mogelijkheden na de studie.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op