Promotievideo Enschede

What is a bank statement?

Informatievideo Universiteit Twente

Informatievideo
Informatievideo Universiteit Twente


Wat is een bank statement?
Voordat internationale studenten komen studeren aan de Universiteit Twente moeten ze zich aanmelden en een bank statement aanleveren. Een bank statement is een bewijs van de bank die de aankomende student moet kunnen overhandigen. Maar wat is dit precies voor document en op welke manier kun je dit document het beste aanleveren? UT vroeg ons een informatieve film te maken om dit proces te verduidelijken.

Onze aanpak:
Samen met de UT hebben we het script opgesteld en afgestemd op de doelgroep. Tijdens de draaidag hebben we gefilmd met de Ronin om dynamische beelden te creëren. In Postproductie hebben we kleureffecten en filters toegepast om een fijne sfeer weer te geven. Daarnaast hebben we gewerkt met splitscreens om er een levendige montage van te maken.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Haagse lijsttrekkers voor de camera van Moekotte Media

Nieuwbouw Medisch Spectrum Twente


Informatiefilm
Drie jaar lang werkten we aan deze productieVideoproductie over de nieuwbouw van het MST
In 2016 is het nieuwe Medisch Spectrum Twente in Enschede in gebruik genomen. Vier jaar is er gebouwd aan een van de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De film is een productie voor Voskamp Groep B.V. die al vanaf het begin van de bouw was betrokken als leverancier. In 2014 mochten we als filmploeg naar binnen en volgden we de bouw en met name de werkzaamheden van Voskamp op de voet. In januari 2016, vlak voor opening, maakten we de laatste beelden en konden we beginnen aan de montage van de film. Moekotte Media Videoproducties heeft de hele productie verzorgt, van script, verhaallijn, beelden, animaties tot montage.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem snel contact op
 
 
 

 

 

Promotiefilms Saxion over NSE

Saxion over de Nationale Studenten Enquete


Informatiefilm
Saxion AGZ over de Nationale Studenten Enquete 2016
Saxion AMM over de Nationale Studenten Enquete 2016

Saxion AMA over de Nationale Studenten Enquete 2016Studenten worden bedankt voor het invullen van de NSE
Voor onderwijsinstelling Saxion hebben wij een vijftal films (3 Nederlandstalig, 1 Engelstalig en 1 Duitstalig) gemaakt voor diverse academies over de uitslag van de Nationale Studenten Enquete 2016. In de korte films komt de opleidingsdirecteur aan het woord die meer vertelt over de uitslag van de NSE. Ook geven studenten op een eerlijke manier hun mening over de kwaliteit van het onderwijs. Omdat de cijfers van de NSE zeer recent zijn uitgekomen hadden wij te maken met een strakke deadline. Binnen 1 dag hebben wij zowel gefilmd op de locaties in Deventer en Enschede en hebben wij de vijf films geproduceerd, gemonteerd en opgeleverd. De films worden ingezet op de social media kanalen van Saxion en zijn bedoeld om studenten te informeren over de uitslag van de NSE. De academies waar wij een film voor hebben geproduceerd zijn: Academie Mens en Arbeid, Academie Gezondheiszorg en Academie Mens en Maatschappij.

Benieuwd of wij voor u een promotiefilm kunnen opnemen?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Informatievideo IKEA en studenten UT

IKEA project uitgevoerd door studenten UT

IKEA project uitgevoerd door studenten UT

Informatiefilm
Ontwerp een douchewand voor IKEA
Hoe is het studeren aan de Universiteit Twente en wat vinden studenten van het Twents Onderwijsmodel? Een project dat studenten in het kader van het Twents Onderwijsmodel hebben uitgevoerd is voor IKEA. De opdracht: maak een innovatieve afscheiding tussen het natte en droge gedeelte van de badkamer. In deze film die wij produceerden voor de UT, maken we kennis met enkele studenten die aan het IKEA project hebben gewerkt. Wij verzorgden het camerawerk en de montage.
 
Ook een promotie- of bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op
 
 
 

 

 

Twents Onderwijsmodel

TOM Slotconferentie informatiefilm

TOM Slotconferentie Informatiefilm

Informatiefilm
Het Twents Onderwijsmodel
Op de Universiteit Twente wordt lesgegeven volgens het TOM principe, het Twents Onderwijsmodel. Alle college's practica en opdrachten staan in het teken van één thema. De studenten werken samen aan een opdracht waarin alle stof samenkomt. Op de slotconferentie presenteren de studenten hun werk.
 
Deze film gaat over deze slotconferentie en hebben wij aangevuld tot een volwaardige informatiefilm. Gemaakt in opdracht van de Universiteit Twente.