The Hague Pathway College

Corporate video The Hague Pathway College

Corporate video
Corporate video The Hague Pathway College

 
EEN GOEDE START VOOR THE HAGUE PATHWAY COLLEGE
The Hague Pathway College is onderdeel van het Australische Navitas en verzorgt op maat gemaakte voorbereidingsprogramma's voor internationale studenten die aan De Haagse Hogeschool onderwijs willen volgen. Op diverse locaties in Den Haag zijn we aan de slag gegaan met als doel om studenten te informeren en te overtuigen om het voorbereidingsprogramma te kiezen als de beste voorbereiding op hun verdere studieloopbaan.

 
ONZE AANPAK

Na het in kaart brengen van het doel en de doelgroep hebben we het script in samenwerking met Navitas geschreven. De stijl moest de doelgroep (jongeren/studenten) aanspreken. Daarnaast moet de film goed de sfeer van de stad uitstralen. In wat voor stad komen de studenten terecht als ze voor Den Haag kiezen? Samen met Navitas hebben we de voorbereidingen getroffen. De interviews en beelden hebben we in het najaar van 2019 in enkele dagen opgenomen.
 


 
THE FUTURE IS NOW
Om de film krachtig af te sluiten hebben we gekozen om de instrumentale en gezongen versie van 'The Future is now' aan te passen aan het slot van de film. De toekomst van studenten begint immers nu. The Future is now zorgt voor herkenbaarheid in zowel de film, teasers als de versie voor Twente Pathway College.

 
TEASERS

We produceerden ook enkele teasers die worden ingezet op Facebook en Instagram. De teasers zijn bedoeld om kijkers te enthousiasmeren om de volledige film te gaan kijken.
 
Wil jij ook een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm laten maken?

Neem gerust contact op