Corporate film Navitas THPC

The Hague Pathway College

Corporate video The Hague Pathway College

Corporate video
Corporate video The Hague Pathway College

 
EEN GOEDE START VOOR THE HAGUE PATHWAY COLLEGE
The Hague Pathway College is onderdeel van het Australische Navitas en verzorgt op maat gemaakte voorbereidingsprogramma's voor internationale studenten die aan De Haagse Hogeschool onderwijs willen volgen. Op diverse locaties in Den Haag zijn we aan de slag gegaan met als doel om studenten te informeren en te overtuigen om het voorbereidingsprogramma te kiezen als de beste voorbereiding op hun verdere studieloopbaan.

 
ONZE AANPAK

Na het in kaart brengen van het doel en de doelgroep hebben we het script in samenwerking met Navitas geschreven. De stijl moest de doelgroep (jongeren/studenten) aanspreken. Daarnaast moet de film goed de sfeer van de stad uitstralen. In wat voor stad komen de studenten terecht als ze voor Den Haag kiezen? Samen met Navitas hebben we de voorbereidingen getroffen. De interviews en beelden hebben we in het najaar van 2019 in enkele dagen opgenomen.
 


 
THE FUTURE IS NOW
Om de film krachtig af te sluiten hebben we gekozen om de instrumentale en gezongen versie van 'The Future is now' aan te passen aan het slot van de film. De toekomst van studenten begint immers nu. The Future is now zorgt voor herkenbaarheid in zowel de film, teasers als de versie voor Twente Pathway College.

 
TEASERS

We produceerden ook enkele teasers die worden ingezet op Facebook en Instagram. De teasers zijn bedoeld om kijkers te enthousiasmeren om de volledige film te gaan kijken.
 
Wil jij ook een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm laten maken?

Neem gerust contact op

 

 

Corporate film Navitas TPC

Twente Pathway College

Corporate video Twente Pathway College

Corporate video
Corporate video Twente Pathway College

 
EEN GOEDE START VOOR TWENTE PATHWAY COLLEGE
Twente Pathway College is onderdeel van het Australische Navitas en verzorgt op maat gemaakte voorbereidingsprogramma's voor internationale studenten die aan de Universiteit Twente onderwijs willen volgen. Op diverse locaties in Enschede zijn we aan de slag gegaan met als doel om studenten te informeren en te overtuigen om het voorbereidingsprogramma te kiezen als de beste voorbereiding op hun verdere studieloopbaan.

 
ONZE AANPAK

Na het in kaart brengen van het doel en de doelgroep hebben we het script in samenwerking met Navitas geschreven. De stijl moest de doelgroep (jongeren/studenten) aanspreken. Daarnaast moet de film goed de sfeer van de stad uitstralen. In wat voor stad komen de studenten terecht als ze voor Enschede kiezen? Samen met Navitas hebben we de voorbereidingen getroffen. De interviews en beelden hebben we in het najaar van 2019 in enkele dagen opgenomen.
 


 
THE FUTURE IS NOW
Om de film krachtig af te sluiten hebben we gekozen om de instrumentale en gezongen versie van 'The Future is now' aan te passen aan het slot van de film. De toekomst van studenten begint immers nu. The Future is now zorgt voor herkenbaarheid in zowel de film, teasers als de versie voor The Hague Pathway College.

 
TEASERS

We produceerden ook enkele teasers die worden ingezet op Facebook en Instagram. De teasers zijn bedoeld om kijkers te enthousiasmeren om de volledige film te gaan kijken.
 
Wil jij ook een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm laten maken?

Neem gerust contact op

 

 

Bedrijfsfilm Voskamp Beveiligingstechniek

Bedrijfsfilm Voskamp De Noordrand

Bedrijfsfilm Voskamp 'De Noordrand'

Promotiefilm
Samen sterk in maatwerk!
Tijdens renovatieproject ‘De Noordrand’ in Deventer levert bouwbedrijf Voskamp Groep veel verschillende producten en diensten. Van zonnepanelen, serres, schroeven tot cup-a-soup. Een mooie case voor Voskamp en een uitgesproken kans om dit project als voorbeeld te nemen voor een promotionele bedrijfsfilm. Maar hoe zorg je ervoor dat al deze producten en diensten samen komen tot een flitsende film? Dit was gelijk onze opdracht: laten zien dat de verschillende divisies van Voskamp intensief samenwerken waarbij het motto ‘Samen sterk in maatwerk’ steeds als leidraad wordt gebruikt om de film vorm te geven.
 
We hebben er voor gekozen om de film per divisie op te bouwen en te laten zien welke werkzaamheden de verschillende divisies voor hun rekening nemen. De koppeling naar project De Noordrand wordt steeds gemaakt. De film wordt ingezet om potentiële klanten kennis te laten maken met Voskamp.
 
 
 
Ook een promotie- of bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op
 
 
 

 

 

Productfilm voor Voskamp Groep

Araco International

Araco International Beursfilm.

Corporate film
Internationale uitstraling
Araco International heeft deze corporate film gebruikt tijdens een beurs in Frankfurt. De textielimporteur uit Enschede heeft Moekotte Media Videoproducties gevraagd een film te maken waarin de professionaliteit van het bedrijf goed naar voren komt.
 
Araco International heeft vestigingen in China, Bangladesh, Bulgarije en Roemenië en levert t-shirts, sjaals, petjes, mutsen, handdoeken en nog veel meer aan wederverkopers van relatiegeschenken en bedrijfskleding.