Winkelcentrum Marketing en promotie voor Op de Brouwerij

Sinds april maakt Moekotte Media Videoproducties in opdracht van de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Op de Brouwerij social media content in tekst, fotografie en video. De wens van de winkeliersvereniging om meer zichtbaar te zijn online met als doel meer consumenten te verleiden om naar het winkelcentrum te komen pakken wij graag met beide handen aan. Met 10,1 miljoen Nederlanders die een Facebookprofiel hebben waarvan 6,8 miljoen dagelijks gebruikmaken van Facebook was dit social media platform een logische keuze.

Samen met de winkeliersvereniging en de retailers werken wij aan de beste marketingstrategie en hebben wij een mediaplan opgesteld. Daarna hebben wij een Facebook bedrijfspagina aangemaakt en doorlopend gevuld met content. Onze aanpak bestaat uit het creëren van campagnes voor diverse winkels door middel van het uitlichten van acties, activiteiten en promoties, maar ook door nieuwtjes en laagdrempelige feelgood berichten.

Content in video, tekst en foto

Hierbij bedenken wij de content en schrijven en fotograferen wij zelf. Daarnaast onderscheiden wij ons als marketingpartner door in te zetten op online video. Van elke winkel produceren wij een korte video sfeerrapportage, waarbij we inzetten op beleving en gastvrijheid. Wanneer we de juiste, creatieve mix van tekst, beeld en fotografie inzetten spreekt dat de juiste doelgroep aan. Uiteindelijk leidt dit tot betere bezoekersaantallen en daardoor tot een hoger uitgavepatroon. Op deze pagina vind je alle videocontent voor het winkelcentrum.

Over Winkelcentrum Op de Brouwerij

Winkelcentrum Op de Brouwerij is gelegen in hartje Roombeek in Enschede. De wijk die na de vuurwerkramp compleet is verwoest is anno 2019 compleet herbouwd. Bij een bloeiende wijk hoort ook een volwaardig winkelcentrum. Het winkelcentrum telt twintig winkels zoals twee supermarkten, verschillende versspeciaalzaken, horecagelegenheden, en diverse winkels op gebied van persoonlijke verzorging.

Ga voor marketing en promotie

Bent u centrummanager van een winkelcentrum of winkelier en wilt u meer doen met social media? Wilt u online video inzetten voor uw winkel of shop? Als partner verzorgen wij de complete strategie en uitvoering. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op en samen bekijken we welke strategie het beste bij uw winkelcentrum past.