Moekotte Media houdt koers vast en investeert in toekomst

Moekotte Media wordt Moekotte Media Videoproducties

Met onder andere een nieuwe website en diverse investeringen in professionele apparatuur investeert Moekotte Media in de toekomst. De afgelopen drie jaar is het mediabedrijf uit Enschede enorm gegroeid. Om de focus te verleggen op videoproducties verandert de naam in Moekotte Media Videoproducties. Daarmee onderstreept het bedrijf zijn corebusiness, namelijk het maken van internetvideo’s.

 

Oprichter en eigenaar Dennis Moekotte vertelt: “Drie jaar geleden ben ik vanuit mijn studie gestart met het maken van video’s en websites. In 2012 kwam Ronald Roolvink mijn bedrijf ondersteunen. De laatste tijd merken we dat de markt voor internetvideo’s in het huidige digitale tijdperk enorm aan het aantrekken is. Internetmarketing is steeds belangrijker en veel bedrijven spelen hierop in. Zo hebben we recentelijk voor Voskamp Groep in Almelo enkele productfilms opgeleverd. Niet alleen is het eindresultaat belangrijk maar ook het proces er om heen. Onze aanpak onderscheidt zich door communicatie te linken aan hospitality. Bijvoorbeeld door tijdens preproductie en tijdens postproductie mee te denken over de wensen van de opdrachtgever.”

Om verder te kunnen professionaliseren legt Moekotte Media de nadruk op videoproducties. Investeringen hebben er toe geleid dat producties nog beter worden. “De laatste investering in professionele led-verlichting  zorgt er voor dat we elk interview nog beter kunnen uitlichten. We beschikken over creatieve medewerkers die breed inzetbaar zijn. Ook is ons stemmenbestand voor voice-overs vernieuwd waardoor wij een volwaardig totaalaanbod kunnen verzorgen. De focus en feeling van Moekotte Media Videoproducties komt ook tot uiting in onze nieuwe website. We zijn ons nu aan het oriënteren op het verzorgen van luchtopnames, met bijvoorbeeld de aanschaf van een drone, waardoor we kunnen voldoen aan de wensen van deze tijd”, aldus Dennis. 

Over Moekotte Media Videoproducties

Moekotte Media Videoproducties is een veelzijdig mediaproductiebedrijf uit Enschede opgericht door Dennis Moekotte. In 2011 begonnen als klein bedrijf en sindsdien nog altijd groeiende. Het bedrijf maakt breed georiënteerde video’s voor het mkb en instellingen. Bij Moekotte Media Videoproducties werken mensen met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, marketing, journalistiek en hospitality management. Enkele opdrachtgevers zijn: ROC van Twente, Voskamp Groep, Universiteit Twente en Araco International. Website: http://www.moekottemedia.nl